Parteneri / Recomandari

De-a lungul frumoasei noastre călatorii de până acum, am fost binecuvântaţi să întâlnim mulţi oameni deosebiţi, oameni dedicaţi care, fie ne-au deschis noi orizonturi şi de la care am învăţat şi înca învăţăm lucruri minunate, fie oameni cu care am realizat evenimente, workshop-uri, sau pur şi simplu întâlniri la un  ceai , unde am petrecut momente foarte frumoase , schimbând foarte multe informaţii şi susţinându-ne reciproc start-up-urile de business.

Ne place ca pe mulţi dintre ei să îi considerăm mai mult decât parteneri, ei practic devenindu-ne prieteni prin modul foarte apropiat nouă de a simţi, percepe şi a reacţiona la tot ceea ce ne înconjoară.

Astfel, pe cei amintiţi în lista de mai jos, ne dorim să îi recomandăm, pentru toţi aceia dintre voi care căutaţi lucruri frumoase, sănătoase sau servicii şi recomandări specializate venite de la adevăraţi profesionişti, toate acestea fiind făcute cu mult har şi dăruire.

 


cropped-LOGO-FINAL-CopyAMORAWS – BUCĂTĂRIE RAW VEGANĂ

Descriere:   Mă numesc Andra Dudea și experiența mea în lumea raw a început acum 3 ani o dată cu diversificarea alimentației copilului meu  care a refuzat mancarea gătită și proteina animală . Descoperirea acestei bucătării mi-a schimbat total viața atât la nivel fizic cât și psihic. În 2013 a luat naștere Amoraws, bucătăria raw vegană devenind noua mea profesie. Amoraws face catering de mâncare naturală, fără proteină animală,  neprocesată termic, aromata și delicioasă, dulciuri  gustoase și atractive ochiului fără zahăr, coloranți, gluten pentru copiii noștri sănătoși și siluete atractive. De asemenea partea de ateliere de gătit pentru copii sau adulți este într-o permanentă dezvoltare.

 


CĂMARA GRECEASCĂcamara greceasca – PRODUCĂTOR şi IMPORTATOR de PRODUSE de CALITATE SUPERIOARĂ din GRECIA

Descriere: Ar trebui să vezi drumul măslinelor noastre spre “Cămara Grecească” pentru ca să întelegi cum de e atât de curat uleiul de măsline Ev Gaia, să întelegi de unde vine parfumul intens, aroma neutră şi culoarea grecească, strălucitoare şi transparentă.
Apoi, în presă, se joacă piesa măslinelor noastre pentru că aici, prin presarea la rece, este locul unde iese la lumină uleiul acesta parfumat, aici apare şi pluteste parfumul iute-ameţitor şi paradoxal blând al uleiului, aici îi vezi prima dată culoarea caldă. Astfel, apare în lume uleiul “nostru” de măsline Ev Gaia, uleiul făcut de noi cu mâinile noastre, cu aromele lui vii, parfumurile ameţitoare, culorile lui solare, transparente, calde şi strălucitoare.

 


261233_651820618177549_151067483_n

 HARMONY CLINIC – Locul unde TRUPUL, MINTEA şi SUFLETUL se DETOXIFICĂ

Descriere: Prin serviciile oferite de Colon hidroterapie, Ionic Detox, Hopi Candle, Biorezonanta, Oxigen Jet Therapy, Galvanic Spa, Masaj si Rebounding, intenţia noastră este de a promova armonia şi balanţa dintre minte, trup şi suflet prin atenta îngrijire şi personalizarea tratamentelor. Abordarea noastră non-invazivă oferă pacienţilor revitalizare, energie, bunăstare şi dorinţa de a reveni cât mai curând.

 


active center

ACTIVE CENTER – CENTRUL MOAŞEI VANIA

Descriere: Centru pentru Gravide/Cupluri Viitori Părinţi/Mămici/Bebeluşi
Pregătire pentru Naştere
Gym & Masaj
Tonifiere & Retonifiere Perineu
Aqua Gym Gravide & Bebeluşi

 


CUTIUŢA cu CHIHLIMBARcutiuta cu chihlimbar – Bijuterii lucrate MANUAL realizate din CHILIMBAR

Descriere: Chihlimbarul baltic este un remediu natural, o răşină de pin fosilizată de milioane de ani de la Marea Baltică şi se spune că bebeluşii care poartă chihlimbar sunt mai relaxaţi şi mai liniştiţi, mai ales pe perioada colicilor sau erupţiei dentare. Bijuteriile sunt realizate din chihlimbar baltic 100% şi sunt lucrate manual de artizani lituanieni.

 


 doina iosifDOINA IOSIF – INSTRUCTOR PILATES, ANTREPRENOR PERSONAL, NUTRIŢIONIST

Descriere: Pasionată de health/ wellness .  Misiunea mea este: Better body. Better life! Un stil de viata sănătos, un antrenament personalizat este tot ce ai nevoie pentru a obţine rezultate vizibile pe termen lung.
Rezultate remarcabile pentru persoanele cu care am colaborat.

 


logo_babywearing_mic_web4

BABY WARING BUCUREŞTI – Comunitatea părinților din București care adoră să își poarte copilașii.

Descriere: Am creat acest grup din dorința de a facilita întâlnirea fizică a părinților din București care își poarta copiii și care prin prisma experienței lor doresc să ajute și alți părinti aflați la început în acest domeniu sau vor să întâlnească alte persoane ce îndrăgesc conceptul de purtare a copiilor.

 


degal fotodeGAL foto – Fotografie de famile, portret, eveniment.

Descriere:  Fotografia nu o alegi tu, ea te alege pe tine. Mi se întâmplă uneori să spun celor din faţa aparatului: “Ignoră-mă, acum sunt invizibil. Imaginează-ţi că eşti singur şi trăieşte clipa”. Am putinţa de a captura acea fracţiune de secundă de emoţie a celui din faţa camerei, astfel încât, ori de câte ori priveşte fotografia, să poată retrăi acel moment. Nu fotografiez banalul, caut să surprind cuvintele din priviri, gesturi şi expresii care să-ţi aducă aminte de o senzaţie unică, fie că este vorba despre logodnă, nuntă, botez sau un alt eveniment din viaţa ta.

 


logo creanga

EDITURA “CREANGA FERMECATĂ”

Descriere: Sunt Cristina şi plămădesc din praf de zâne poveşti pentru copii cu text şi ilustraţii sănătoase, dar şi cărţi pentru părinţi sufleteşte inteligenţi, ce caută informaţii despre cum şi în ce fel se cresc copiii liber. Într-o lume modernă, tehnologizată excesiv, ne propunem să recreăm eroii copiilor noştri, oferindu-le cartea ca alternativă sigură şi creatoare. Părinţilor le oferim, pe lângă informaţii şi timp de calitate în familie, o explozie de aer proaspăt şi nou, în  marea de oferte de carte.

<>Back to Top

logo covata centrat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s