Program Ateliere

Atelier Practic “Povestea Painii” – 7 martie

10974249_885762441446238_6900185589066173483_o

Atelier dedicat exclusiv maialei, aluatului, frământatului, dospitului şi coptului pâinii.

Cursul va fi susţinut de Doru Florescu, iniţiatorul Covata cu Maia, meşteşugar artizan de pâine cu maia, pâinea de suflet a românului.

Pentru cei interesaţi de aflarea poveştii, vă aşteptăm cu mare drag, sâmbătă, 7 martie, între orele 10:00 si 15:00, la Sediul “La Ceai cu Mamici”, Aleea Bran, Nr. 6.

Pentru înscrieri, rezervări şi informaţii ne puteţi contacta pe adresa de e-mail:covatacumaia@gmail.com sau la numărul de telefon: 0724  636  045

Costurile de participare: 140 lei/persoană (costul include suportul scris, necesarul de ingrediente pentru pâinea preparată, ustensilele de bază pentru dospire şi coacere care vor rămâne cursantului).

Numărul de participanţi: minim 6 – maxim 8 persoane.

Locurile sunt limitate. Confirmarea participării se face prin achitarea, în avans, a minim 50% din valoarea cursului, până la data de 1 martie 2015. Restul taxei de participare se va achita, integral, în ziua cursului.

Detaliile legate de Locaţia Atelierelor le gasiti aici.
Toate detaliile atelierului le găsiţi şi pe pagina de Facebook a evenimentului, aici.

Parteneri: Camara Greceasca, La Ceai cu Mamici, Chérie Libellule

Vă aşteptăm cu drag!

Atelier Practic “Povestea Painii” – 6 decembrie

Atelier dedicat exclusiv maialei, aluatului, frământatului, dospitului şi coptului pâinii.

Cursul va fi susţinut de Doru Florescu, iniţiatorul Covata cu Maia, meşteşugar artizan de pâine cu maia, pâinea de suflet a românului.

Pentru cei interesaţi de aflarea poveştii, vă aşteptăm cu mare drag, sâmbătă, 6 decembrie, între orele 10:00 si 15:00, la Casa Steiner Bucureşti, strada Vişinilor, nr. 17.

Pentru înscrieri, rezervări şi informaţii ne puteţi contacta pe adresa de e-mail:covatacumaia@gmail.com sau la numărul de telefon: 0724  636  045

Costurile de participare: 140 lei/persoană (costul include suportul scris, necesarul de ingrediente pentru pâinea preparată, ustensilele de bază pentru dospire şi coacere care vor rămâne cursantului).

Numărul de participanţi: minim 6 – maxim 10 persoane.

Locurile sunt limitate. Confirmarea participării se face prin achitarea, în avans, a minim 50% din valoarea cursului, până la data de 29 octombrie 2014. Restul taxei de participare se va achita, integral, în ziua cursului.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Atelier Practic “Povestea Painii” – 1 noiembrie

atelie 1 nov-for-web

Atelier dedicat exclusiv maialei, aluatului, frământatului, dospitului şi coptului pâinii.

Cursul va fi susţinut de Doru Florescu, iniţiatorul Covata cu Maia, meşteşugar artizan de pâine cu maia, pâinea de suflet a românului.

Pentru cei interesaţi de aflarea poveştii, vă aşteptăm cu mare drag, sâmbătă, 1 noiembrie, între orele 10:00 si 15:00, la Casa Steiner Bucureşti, strada Vişinilor, nr. 17.

Pentru înscrieri, rezervări şi informaţii ne puteţi contacta pe adresa de e-mail: covatacumaia@gmail.com sau la numărul de telefon: 0724  636  045

Costurile de participare: 140 lei/persoană (costul include suportul scris, necesarul de ingrediente pentru pâinea preparată, ustensilele de bază pentru dospire şi coacere care vor rămâne cursantului).

Numărul de participanţi: minim 6 – maxim 10 persoane.

Locurile sunt limitate. Confirmarea participării se face prin achitarea, în avans, a minim 50% din valoarea cursului, până la data de 29 octombrie 2014. Restul taxei de participare se va achita, integral, în ziua cursului.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Atelier Practic “Povestea Painii” – 4 octombrie

atelier-covata-for-web

Atelier dedicat exclusiv maialei, aluatului, frământatului, dospitului şi coptului pâinii.

Cursul va fi susţinut de Doru Florescu, iniţiatorul Covata cu Maia, meşteşugar artizan de pâine cu maia, pâinea de suflet a românului.

Pentru cei interesaţi de aflarea poveştii, vă aşteptăm cu mare drag, sâmbătă, 4 octombrie, între orele 10:00 si 15:00, la Casa Steiner Bucureşti, strada Vişinilor, nr. 17.

Pentru înscrieri, rezervări şi informaţii ne puteţi contacta pe adresa de e-mail: covatacumaia@gmail.com sau la numărul de telefon: 0724  636  045

Costurile de participare: 140 lei/persoană (costul include suportul scris, necesarul de ingrediente pentru pâinea preparată, ustensilele de bază pentru dospire şi coacere care vor rămâne cursantului).

Numărul de participanţi: minim 6 – maxim 10 persoane.

Locurile sunt limitate. Confirmarea participării se face prin achitarea, în avans, a minim 50% din valoarea cursului, până la data de 30 septembrie 2014. Restul taxei de participare se va achita, integral, în ziua cursului.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Galeria Foto a Atelierelor o găsiţi aici.

Detalii despre Locaţia Atelierelor le găsiţi aici.

<> Back to Top

logo covata centrat

Advertisements

One thought on “Program Ateliere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s