Covata cu Maia – paine cu maia naturala si produse de panificatie din faina bio

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi fost nu s-ar fi povestit………şi nu, nu este vorba nici de o fată prea-frumoasă, nici de vreun zmeu fioros, ci de o amintire, o amintire vie a unui gust, a unui timp în care toate le savurai cu o poftă nebună, o amintire „rumenită” de pâine cu maia a bunicii.

Cu această amintire am pornit la drum, dorindu-ne să regăsim senzaţia şi plăcerea de a mânca o pâine adevărată. Am scormonit prin amintiri, prin acele momente în care bunicii făceau pâine şi am încercat să reconstituim fiecare etapă, fiecare pas din intinerariul minunat al plămădirii pâinii. Au fost lucruri pe care ni le-am amintit, au fost multe alte lucruri pe care le-am aflat de la cei ce stăpânesc deja meşteşugul pâinii adevărate. 
Ne-am amintit că bunica nu făcea pâine cu drojdia pe care o foloseam, ci cu maiaua vie pe care au folosit-o oamenii de la început. Am început să ne informăm şi am aflat cât de benefică este maiaua pentru sănătatea noastră în comparaţie cu drojdia, care este un produs cu risc alergenic. Trecând la maia, am simţit cum pâinea începe să capete gust.
Am citit mult, am experimentat şi mai mult şi am reuşit să redescoperim GUSTUL atât de căutat.

 

Suntem localizaţi în Bucureşti şi ne-am gândit să împărtăşim cu voi acest GUST, fie prin PRODUSELE noastre, fie prin ATELIERE de Pâine cu maia.

 
Vă aşteptăm cu drag!

logo covata centrat

Advertisements

2 thoughts on “Covata cu Maia – paine cu maia naturala si produse de panificatie din faina bio

  1. Multumesc ca ati impartasit si cu noi bucuria voastra! Tot ce am mancat la voi are un gust adevarat! Va respect si va admir pentru ce faceti! Vom manca cu placere si bucurie tot ce vom lua de la voi

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s